Beste prijzen

Laatste reactie 25/07/2019 15:28 door AH
· Markeren als ongelezen
Arthur Oster 3 jaar geleden geplaatst
Waar kun je het voordeligste terecht? Heeft iemand de prijzen van de verschillende (on line) winkels wel eens vergeleken?
Frans van Oostveen 3 jaar geleden geplaatst
Het blijft moeilijk om goed te vergelijken omdat je de kwaliteit niet via je scherm kunt beoordelen.
Daarbij is het voor kleine bestellingen onvoordelig wegens verzendkosten.
Meestal zal het gaan om verf, penselen of doeken. Verf koop ik alleen maar in tubes van 200ml omdat de kleinere onevenredig duur zijn en dan meestal bij mijn lokale schildersbenodigdhedenhandel omdat het vaak om een enkele tube gaat. Bij penselen geldt eigenlijk hetzelfde. Alleen doeken bestel ik in grotere aantallen, meestal twee of drie pakketten van zes stuks van verschillende formaten.
reactie op @fransvanoostveen:
Arthur Oster Beste Frans: dank voor je reactie.
Ik heb een paar opmerkingen.
200ml tubes koop ik meestal niet. Ik prefereer 37 of 40 ml tubes omdat ik dan minder risico loop met het kapot gaan van de tube of de dop.
Ik hoef de kwaliteit niet via het computerscherm te beoordelen. Ik weet precies welke verf (kwasten, doeken, etc) ik wil hebben, dus is het interessant om te weten bij welke leverancier die het goedkoopste zijn.
Mijn vraag blijft dus: waar kan ik in het algemeen het goedkoopste terecht?
Groet,

3 jaar geleden

Beantwoorden

Andrea de Mare Ik bestel vaak bij  https://www.gerstaecker.nl/ als de verzendkosten gratis zijn. Handig als je grote doeken nodig hebt.
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Frans van Oostveen 3 jaar geleden geplaatst
Ik begrijp niet echt dat je vraagt om het goedkoopste terwijl je bewust tubes koopt die tweemaal zo duur zijn. Als je exact weet wat je wilt hebben hoef je alleen maar naar diverse webshops te gaan om de prijzen te vergelijken.
Alex Mooyman 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Arthur,

Ik denk dat je, als het om kwaliteitsverf gaat, niet erg veel zal kunnen besparen door online te kopen.
Je kan je natuurlijk helemaal suf googelen om een paar euro te besparen, maar of dat de moeite en je tijd waard is...
Als je dealtjes wil sluiten dan ga je veel beter naar de kunstwinkel bij jou in de buurt en maak je de verkoper duidelijk dat je best wat geld wil uitgeven in ruil voor wat korting.
Vertel altijd dat je zelfstandig ondernemer bent (ook als dat niet zo is). Vaak liggen er standaard kortingen op de plank voor zzp-ers.
Je spaart anyway bezorgkosten uit. Ook bij gratis bezorging kun je er van uit gaan dat deze kosten in je prijs zitten verweven. Het zijn nu eenmaal extra kosten die ergens uit betaald moeten worden.

Wil je toch liever online bestellen, let dan liever op gratis bezorging binnen 24 uur.
Als je iets besteld hebt wil je het meestal ook snel hebben in plaats van er lang op te moeten wachten of je af te vragen of je het ooit nog krijgt.
reactie op @alexmooyman:
Arthur Oster Dank voor je reactie. Ik schilder iedere dag en gebruik aardig wat verf.
Ik schilder altijd met ‘artist quality’ dus W&N artist quality of Rembrandt en niet met Winton of Van Gogh. Ik had het idee dat ik in de winkel veel en veel meer betaal dan on line of als ik in het buitenland ben. Maar jij vertelde me dat dat dus wel meevalt.
Ik woon in Curacao en daar is verf echt veel duurdee dan in Nederland. Als ik dan in NL of in de VS ben koop ik steeds een voorraadje.

3 jaar geleden

Beantwoorden

Trudy Arts 3 jaar geleden geplaatst
Als je de Rembrandt Olieverf online vergelijkt is deze bij Van Beek Art het goedkoopst, scheelt op een 40 ml. tube vaak een euro of zelfs meer.
Neeltje van Dijk 3 jaar geleden geplaatst
Dit topic is al even geleden, maar kijk anders eens bij Gerstäcker, die is met de prijzen lager dan Van Beek, maar ik weet niet hoe het met de verzendkosten naar Curacao zit.
Marjan Ezinga 2 jaar geleden geplaatst
Als je wat meer in 1x koopt ben je het voordeligst uit bij van Beek , ze hebben de beste deals in kwaliteitsverf en goede penselen ,schilders doek koop ik per rol, hebben ze ook in de aanbieding , ook spielattenin iedere maat. Je moet dan vaste klant worden, dan krijg je ook een digitaal krantje, maar idd ik weet niet ik hoe dat zit met verzendkosten naar Curaçao . Even bellen dan. Succes!!
AH Bongers 2 jaar geleden geplaatst
Beste,
Kunstburg in Doesburg is veelal 20% goedkoper voor vaste klanten op de adviesprijzen.
Een aanrader!
www.kunstburg.nl

Groeten, AH
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 August 2018 om 20:24