me even voorstellen !

Laatste reactie 27/07/2017 15:14 door Linda
· Markeren als ongelezen
Linda Haezaert 5 jaar geleden geplaatst
Mijn naam is Linda en ik ben steeds graag creatief bezig ,maar het schilderen heeft een aantal jaren stil gelegen. Met deze site te ontmoeten en de schilderles te zien heb ik er weer helemaal zin in ! Ik ga er dra aan beginnen met het naschilderen van de voorbeeld les!Heel hartelijke dank daarvoor hoor! Ik hoop hier hulp en inspiratie op te doen en zo terug in dit heerlijke wereltje terecht te komen . Het geeft zoveel rust ja als ik schilder vergeet ik echt alles om me heen, dus de start zal er heel gauw zijn voor mij!
Alex Mooyman 5 jaar geleden geplaatst
Van harte Welkom Linda!
Linda Haezaert 5 jaar geleden geplaatst
dank je Alex heel tof hier!
Mieke van den Tol 5 jaar geleden geplaatst
Hallo Linda,

Ik kom net van mijn schildersessie die ik volg (ik schilder daar maar wat raak op eigen gelegenheid) en lees jou berichtje.
In de eerste plaats wil ik je van harte welkom heten bij de schildersgroep van Alex Mooyman. Met het zelf aanmodderen kwam ik niet veel verder en toen ik op internet de site van Alex tegenkwam, voelde ik mij ook gelijk gemotiveerd om verder te gaan. Ik kocht de cursus Kleuren Mengen en daar leer ik veel bij.
Pasgeleden maakte ik een schilderij van de vuurtoren van Oud dorp en stuurde die op naar de groep en vroeg om feedback omdat ik er zelf niet tevreden mee was. Al gauw kreeg ik een feedback waarin Alexj mij vertelde wat ik moet doen om het schilderij te verbeteren. Daar was ik erg blij mee en ga ik terug aan de slag om het te verbeteren.
Dit vertel ik je om je te laten weten hoe fijn het is om terug te vallen op een bewogen schilder, die er alles aan doet om ons weer op te wekken verder te gaan met het schilderen.

Hartelijke Groetjes van Mieke en nog een fijne dag gewenst.
Linda Haezaert 5 jaar geleden geplaatst
Dank je Mieke
Wat fijn dat je me wil aanmoedigen en het is best leuk om hier nieuwe mensen te leren kennen en raad te krijgen.
Vind het ook leuk hier en heb meteen ook weer de smaak te pakken en terug begonnen !

Fijne dag verder
Linda
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 July 2017 om 22:19