Support

FAQ

Als het downloaden van een E-boek niet lukt, dan mis je waarschijnlijk de juiste plugin van Adobe Reader. Je ziet de link van Adobe Reader naast het E-boek staan. Als dat het probleem niet oplost, probeer dan een andere browser. In de meeste gevallen brengt dit de oplossing.

Hier kun je door middel van vinkjes aan of uit zetten precies bepalen welke mails je wel of niet wil ontvangen: http://schildervrienden.schilderenmetolieverf.nl/profile/settings

Nee, tekenervaring ik helemaal niet nodig. Schilderen is beter te vergelijken met boetseren dan met tekenen.

Dat klopt. Ik ben overgestapt op een nieuw systeem met veel meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld mogelijkheid tot interactie tussen de leden onderling. De videolessen kun je nu vinden onder"Cursussen" Per cursus is er nu een bijbehorende support sectie waar je met al je vragen terecht kunt.

karmapunten komen automatisch bij het systeem dat ik gebruik. Het zorgt een beetje voor stimulans in deelname. In de toekomst kan ik het ook gaan gebruiken voor challenges. Dat zijn een soort van wedstrijdjes/ uitdagingen met natuurlijk ook een leuke beloning.

Even voor alle duidelijkheid: Er is de hoofdsite http://schilderenmetolieverf.nl/ en daarnaast deze leden-site (schildervrienden) https://link.thehuddle.nl/254 De site is er voor iedereen en je kunt je er inschrijven voor denieuwsbrief. Schildervrienden is alleen voor leden en je kunt er ook je gratis of betaalde cursussen bekijken: https://link.thehuddle.nl/254/courses Er wordt nogal eens geprobeerd om in te loggen voor Schildervrienden op de site i.p.v. hier op Schildervrienden. Dat gaat dus niet lukken voor alle duidelijkheid.

Let goed op hoofdletters en kleine letters en zorg dat je caps lock uit staat. Het makkelijks log je in met je facebook account.

Ga via de zwarte menubalk naar Cursussen en dan naar Gratis leden. Daar vind je als je ingelogd bent alle gratis weggevers.

Nee, je kunt alle videolessen online bekijken op je computer, tablet of telefoon.

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursussen die je hebt aangeschaft.

Ja, zolang je een internetverbinding hebt, kun je de cursussen vanuit overal ter wereld bekijken.

Klik in de zwarte menubalk bovenaan op cursussen. In het venster dat nu verschijnt zie je alle cursussen staan. Cursussen waar jij toegang toe hebt zijn gekleurd aangegeven. Klik er op en je hebt toegang. Is een cursus zwart/wit aangegeven, dan heb je deze cursus (nog) niet aangeschaft.

als je video niet goed afspeelt ligt dat aan je browser die niet- of niet goed is geupdate, Ook een goed geupdate computer kan deze problemen veroorzaken omdat updates helaas nog altijd net helemaal goed gaan. Vaak los je het probleem op door een ander browser te gebruiken. Browser: Firefox, Google chrome, safari, etc. Heb je het probleem op een Ipad of Iphone, dan moet je Puffin downloaden. Een app om flashvideo af te spelen op Apple apparaten. Dit komt omdat Apple er vanuit ging dat flaschvideo nooit groot zou worden en ze er dus geen app voor hebben toegevoegd. Met Puffin kun je dit probleem verhelpen. https://itunes.apple.com/nl/app/puffin-web-browser/id472937654?mt=8

Plaats je muis rechtsboven op het ikoontje met jouw foto. Er opent een menu. Klik op "Mijn Profiel". Klik rechtsboven op de groene knop bewerken. Je kunt nu je e-mailadres aanpassen. Sla rechtsboven de aanpassing(en) op.


Contactgegevens
Superion
Noordbrabantstraat 202-3
1083BH Amsterdam
BTW-nummer NL002166775B751
KvK 34257597
IBAN NL64INGB0005154030

mail@schilderenmetolieverf.nl
0206437337
https://www.schilderenmetolieverf.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Boards